Good by 2020

Tänk att snart är ytterligare ett år bakom oss, ett år som varit totalt upp och ner, men även ljuspunkter som man ser tillbaka på. Just denna kväll ser jag tillbaka på alla mönster som jag designat, att få se er skapa utifrån dem är en underbar lycka. En lycka som jag hoppas få dela med er under året som kommer.

Imagine that soon another year is behind us, a year that has been totally upside down, but also bright spots that you look back on. This evening I look back on all the patterns I have designed, to see you create based on them is a wonderful happiness. A happiness that I hope to share with you in the coming year.

Alla mina mönster hittar ni här i menyn och på min Ravelry.

You can find all my patterns here in the menu and on my Ravelry.

Vad har mer hänt i år, förutom en massa nya designs så har jag bytt arbete, har under en tid känt att jag inte var till freds på dagarna, några år med mycket resor och tuffa dagar sätter sina spår. När jag får den känslan så är det lika bra att söka sig till något annat som känns intressant, så 1 oktober i år bytte jag tjänst och i dag känns det meningsfullt att starta datorn varje morgon. Eftersom vi har hemma kontor sedan mitten av mars så får man bita ihop och jobba hemma. Har upptäckt att jag är för social för att jobba hemma, men så tacksam över den möjligheten. Lider med alla som inte har ett arbete i dag på grund av situationen som är.

What else has happened this year, apart from a lot of new designs, I have changed jobs, have for some time felt that I was not at peace during the day, a few years with a lot of travel and tough days leave their mark. When I get that feeling, it’s just as good to apply for something else that feels interesting, so on October 1 this year I changed jobs and today it feels meaningful to start the computer every morning. Since we have offices at home since mid-March, you have to bite and work at home. Have discovered that I am too social to work at home, but so grateful for that opportunity. Suffering with everyone who does not have a job today because of the situation that is.

Vad virkar ni på under julhelgen och slutet på året?
Jag har några designs på gång, men kommer under början på nästa år.
Men vill ge dig några idéer här.

IWhat do you crochet on during the Christmas weekend and the end of the year?
have some designs in progress, but will come early next year.
But want to give you some ideas here.

1:a december släppte Favoritgarner två julkalendrar, varav en var mitt mönster på stjärnor.
Du behöver inte göra dem till jul, du kan ha dem året om, Själv gjorde jag dem i färger som matchar mitt vardagsrum. Nu under jul har jag satt en ljus slinga i den större ringen.
Mönstret, ringar och garn finner du hos Favoritgarner.
https://favoritgarner.se/product-category/garnpaket/favoritgarner-cal/julkalender-2020/

On December 1st, Favoritgarner released two Christmas calendars, one of which is my pattern on stars.
You do not have to make them for Christmas, you can have them all year round, I myself made them in colors that match my living room. Now during Christmas I have put a light loop in the larger ring.
The pattern, rings and yarn can be found at Favoritgarner.

https://favoritgarner.se/product-category/garnpaket/favoritgarner-cal/julkalender-2020/

Vad kan jag mer locka Dig med? Har en hel den Squares som kan bli en vacker kudde eller pläd.

What else can I attract you? Have a whole lot of Squares that can become a beautiful pillow or blanket.

Du hittar mönstren i min meny eller på Ravelry

You can find the patterns in my menu or on Ravelry

Men nu tänker jag sätta mig i mitt soffhörn och njuta av min virkning.

But now I sit in my corner of the sofa and enjoy my crochet

Önskar er en underbar jul och ett gott nytt år!

Wishing you a wonderful Christmas and a happy new year!

Best Regards
Elisabeth ❤

Annons

8 kommentarer på “Good by 2020

  1. Önskar dig en Gud Jul och Ett Gott Nytt År🎉
    Är så glad att jag upptäckte dina fina mönster. Nu har jag virkat flera av mönstren. Mycket tilltalande mönster med i mitt tycke lite modern design.
    Med hälsningar
    Sonja Helgesson

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s