December Mandala

Nu är det redan dags för den sista mandalan för detta år, tänk att det gått 12 månader nu. Jag tycker det är helt otroligt. !2 mandalas har designats, av mig och av underbara gästdesigners. Virkvinga, Virklust och Inas Craft. En så stor ära för mig att få arbeta med dem. Vem vet, nytt år nya designer och jag hoppas på ett fortsatt samarbete.

Now it’s time for the last mandala for this year, think it’s been 12 months now. I think it’s absolutely incredible. ! 2 mandalas were designed by me and by wonderful guest designers. Virkvinga, Virklust and Inas Craft. Such a great honor for me to work with them. Who knows, new year new designers and I hope for continued cooperation.

Nu är December månad här och allt stök kring julen vill ha vår uppmärksamhet, jag vill påminna Dig att inte glömma njuta av den stillhet som julen även kan föra med sig. Själv är jag åter i Norra Sverige efter en tid i Stockholm. Det jag uppskattar med att bo på två ställen är kontrasterna av våra årstider.

Now the month of December is here and all the work around Christmas wants our attention, I want to remind you not to forget to enjoy the serenity that Christmas can also bring. I myself am back in Northern Sweden after a time in Stockholm. What I appreciate about living in two places is the contrasts of our seasons.

Vi lämnade ett lite grått och ruggit Stockholm på kvällen. Efter en 12 timmar lång tågresa genom Sverige klev vi av i ett kallt vinterlandskap.

We left a little gray and rough Stockholm in the evening. After a 12-hour train journey through Sweden, we got off in a cold winter landscape.

Mycket har varit på gång under sista tiden, jag har designat en stjärna i två storlekar tillsammans med Favoritgarner. Det har varit riktigt roligt. Du finner den just nu som en julkalender hos Favoritgarner eller http://www.gicona.com

A lot has been going on lately, I have designed a star in two sizes together with Favoritgarner. It’s been a lot of fun. You can find it right now as a Christmas calendar at Favoritgarner or http://www.gicona.com

Men nu tycker jag vi lägger fokus på December Mandala. Jag har skapat en, i mitt tycker enkel design som ger dig möjlighet att låta en ljusstake eller Vas stå i centrum. Jag har gjort den i helt rött och en i vitt, gråt t och silver. Garnåtgången är ca 1,5 nystan om du använde Catona eller Capri. Du hittar garn med snabb leverans på Favoritgarner.

But now I think we are focusing on December Mandala. I have created one, in my opinion simple design that gives you the opportunity to let a candlestick or vase stand in the center. I have made it in completely red and one in white, gray t and silver. The yarn consumption is about 1.5 skeins if you used Catona or Capri. You will find yarn with fast delivery at Favoritgarner.

Jag vill även passa på att önska er alla en riktigt fin jul ❤

I also want to take the opportunity to wish you all a really nice Christmas ❤

Kram

Elisabeth

Annons

2 kommentarer på “December Mandala

  1. Mandala desember. På v 21. skal det det vel være v 19 som er 4 lm. Ikke v 18 som det står i oppskriften. Der er kun 3 lm.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s