Uppdaterad Queen på Svenska!!

God morgon kära följare,

Som ni sett på mina sociala medier så har jag jobbat med att uppdatera mitt mönster Queen. Men det vart tyst från mig kring den ett tag nu. Anledningen är att jag inte tagit mig igenom den sista delen själv än. Jag börjar på nya projekt och så blir det liggandes.

Men här kommer den nu på Svenska, jag är fortfarande inte klar med min, men mönstret är nu uppdaterat för er på Svenska ❤

I den uppdaterade versionen så har jag lagt till några extra varv, men det är frivilligt att virka dem :). Du finner mina färg och val av garn i mönstret!

Önskar er en underbar söndag ❤

Elisabeth

Annons

6 kommentarer på “Uppdaterad Queen på Svenska!!

  1. Hej Ella!
    Till Novembers Mandela har du Catona garn. Den är så effektfull i dessa nyanser. Nu undrar jag vilka nummer på garnet du använt?
    Tack snälla du för alla dina fantastiska mönster 😍👍👏

    Gilla

  2. Återigen tack för ett fantastiskt mönster. Du är otroligt duktig och generös som delar med dig av dina alster. Man vill göra allihop. För en ”fattig” pensionär är det guld värt att kunna ta del av detta.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s