Just a Mandala

Nytt år och jag hälsar det välkommen och önskar att 2021 blir lite bättre.

New year and I welcome it and wish that 2021 will be a little better.

Jag har inte varit så aktiv på sociala medier under en tid, jag har en del större projekt på gång och det förenat med arbete gör att tiden inte alltid räcker till. Men nu har jag något att ge er i dag. Något enkelt och ändå elegant.

I have not been so active on social media for a while, I have some major projects underway and the combined work means that time is not always enough. But now I have something to give you today. Something simple and yet elegant.

Jag har skapat en Mandala som innehåller en mängd puff maskor. Jag har valt att virka den i en färg med virknål 3.5. Upptäckte under arbetets gång att denna mandala blir elegant i sin enkelhet och passar perfekt att göra fler för att använda som dekoration under mat tallrikarna till en trevlig middag med familj och vänner. En nackdel kanske är att det går åt mycket garn till varje. Jag har använt Catona, garnåtgången är ca 87 gram = ca 220 meter. Storleken är då 37 cm. Har inte blockat den utan endast fuktat och använt mitt strykjärn.

I have created a Mandala that contains a lot of puff stitches. I have chosen to crochet it in a color with crochet hook 3.5. Discovered during the work that this mandala becomes elegant in its simplicity and is perfect to make more to use as decoration under the dinner plates for a nice dinner with family and friends. A disadvantage may be that a lot of yarn is used for each. I have used Catona, the yarn consumption is about 87 grams = about 220 meters. The size is then 37 cm. Did not block it but only moistened and used my iron.

Här finner du mönstret, hoppas Du gillar det och att Du delar ditt arbete med oss.
Använd #lifestylebyella och #justamandala.

Here you will find the pattern, hope you like it and that you share your work with us.
Use #lifestylebyella and #justamandala.

Love to you all ❤

Elisabeth

Image for post
Annons

En kommentar på “Just a Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s