Buy my mandalas

Hej,

Det har kommit till min vetskap att det finns härliga människor i vårt avlånga land som inte kan eller vill virka, men som vill förgylla sitt hem med en mandalas i sina älsklingsfärger.

Jag har precis gjort klart en mandalas åt en av dessa härliga människor i de färger som hon själv valt ut, riktigt roligt och det ger mig en så härlig känsla i hjärtat att någon vill ha det jag designat och virkat <3.

Är du intresserad så är du välkommen att kontakta mig för prisförfrågan.

Du väljer färger själv, enfärgad eller flerfärgad, ditt val. Kan du inte bestämma dig hjälper jag dig gärna att sätta ihop färger. Varför inte matcha dina prydnadskuddar och gardiner till hösten med en härlig mandala?!

Det du kan välja på är de jag designat mönster till.

Milky Way Mandala

My Dream Mandala

My Mini Mandala

Romance

Varje mandalas jag designar framöver är tillgänglig för beställning.

Du kommer även att få chansen att köpa mina ”test-mandalas” till ett förmånligt pris,  jag kommer att lägga ut på min blogg när det finns tillgängligt, det är de mandalas som jag virkar vid design av mönster, så det kan finnas lite små brister och fel, men oftast är de osynliga för ditt öga.

Självklart kan du ta del av mina mönster gratis och njuta av härlig virkning 🙂

Kram

Elisabeth

Kontakta mig med en kommentar här, via mail: elisabeth_laitila@Hotmail.com

eller via Messenger på Lifestyle By Ella.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s