Lotus Square

(see English below)

Hej alla kära,

Jag hoppas att ni mår väl i dessa oroliga och konstiga tider vi nu står inför i vår värld.

Vem kunde ana att en pandemi skulle sätta sitt grepp om oss alla.
Jag och min man tog tåget i går kväll och reste hem till norra Sverige. Det känns bättre för oss att vara här hemma där vi också är folkbokförda om vi behöver sjukvård. Men vi är friska i dag och vi hoppas att det förblir så. Vi måste leva med sund förnuft varje dag.

Nu tycker jag att vi glädjer oss åt något annat som förenar oss, virkning och nya mönster.

img_4671

Jag vill här ge er min Lotus Square, en square på 20cm som växte fram för länge sedan. Jag upptäckte den igen när jag tittade igenom mina bilder i telefonen. Så fram med garn och virknål och ett mönster kom till.

Lotus Square_SE
Lotus Square_Eng

Lotus Square. RUSSIAN

Jag har lite mer idéer kring denna square, så håll utkik på min instagram och Facebook.

Skickar er alla en massa kramar ❤

Elisabeth

Vart köper du ditt garn?  Jag köper mitt på Favoritgarner :). Mycket att välja på & riktigt snabb leverans!!

Logo_favoritgarner_liggande_mellanrosa[1155]


 

Dear All,

I hope you are doing well in these troubled and strange times we now face in our world.

Who could believe that a pandemic would take hold of us all.
My husband and I took the train last night and went home to northern Sweden. It feels better for us to be here at home where we are also registered if we need medical care. But we are healthy today and we hope it remains so. We must live with common sense every day.

Now I think we are looking forward to something else that unites us, crochet and new patterns.

img_4671

I want to give you here my Lotus Square, a square of 20cm that grew long ago. I discovered it again as I looked through my pictures on the phone. So with yarn and crochet hook and a pattern came along.

Lotus Square_SE

Lotus Square_Eng (1)

Lotus Square. RUSSIAN[3117]

I have some more ideas around this square, so keep an eye on my instagram and facebook.

Sends you all a lot of hugs ❤

Elisabeth

Annons

7 kommentarer på “Lotus Square

  1. Thank you so much! It is true that these are troubled times, i like to think this is the time Mother Earth needs to regenerate itself. Greetings from Argentina.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s