Friday Mandala

(see English below)

God fredag morgon,

Efter en tuff arbetsvecka och för att få lite avkoppling sätter jag mig alltid i soffan och tar fram mitt garn och min virknål. Ofta har jag projekt jag jobbar med, men det finns dagar som är lite tuffare och då låter jag min fantasi få skapa.
Det är för mig det bästa sättet att koppla av. Jag tror säkert vi är många som känner igen oss.

9ad1cfda-c5f0-49b9-a64a-b850d9e3e57d

 

I länken hittar Du ett ”snabbt” mönster på vad min fantasi skapade i tisdags kväll efter en tuff dag på jobbet. Jag vart så nöjd och såg även era reaktioner på instagram. I kväll har jag virkat och skrivit mönstret till er <3.

Friday mandala

Kramar från mig till Dig!

Elisabeth

 


Good Friday morning,

After a tough working week and to get some relaxation I always sit on the sofa and take out my yarn and my crochet hook. Often I have projects that I work on, but there are days that are a bit tougher and then I let my imagination create.
For me, this is the best way to relax. I certainly think we are many who recognize us.

 

9ad1cfda-c5f0-49b9-a64a-b850d9e3e57dIn the link you will find a ”quick” pattern of what my imagination created on Tuesday night after a tough day at work. I was so pleased and also saw your reactions to instagram. Tonight I crocheted and wrote the pattern for you <3.

Friday mandala

Hugs from me to you!

Elisabeth

 


 

Annons

2 kommentarer på “Friday Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s