Höstens färger!

Hej på er,

Söndag afton och här sitter jag med ett gäng nystan och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle behöva skriva rent mönster, Little Beauty som testvirkats, så att den engelska översättningen kan göras klar och även den testas. Men efter denna helg är jag lite trött i huvudet. så skjuter upp det någon dag. Little Beauty kommer att komma lagom till advent som en One week mini Cal 🙂 tittar ni på min instagram: Lifestylebyella.se så ser ni underbara juliga varianter virkade av underbara mönstertestare Anna/@Virkvinga, Karin/@Virklust och Ann/@Angn_18, Guld värt ❤

47bca8ad-cb09-4da0-86e7-51d2d99afb2c

Höstens färger, mycket kryddiga färger är det som gäller nu i vår inredning och även våra kläder genomsyras av dessa färger.

Jag har nyligen mönstertestat en vacker mandala från Virkvinga, Autumn Bloom mandala. Den fick höstens färger och pryder i dag min mammas matbord.

Mönstret finner ni här: https://virkvinga.wordpress.com/2019/09/08/autumn-bloom-mandala/

2fc064af-932b-44f9-8a07-4e66ccdafb7b

 

Jag har själv för lite mer än ett år sedan virkat My Dream Mandala i höstens kryddiga färger, denna är med The little extra 🙂 80 cm mandala och rolig virkning, men ack så många garnändar att fästa… nackdelen med många färgbyten.

Jag har haft mönstret ute tidigare, tog bort det pga små brister och fel. Men här är länken igen till det, detta är endast Svensk verison. Fullständigt på Engelska kommer senare.  _My Dream Mandala with the little extra.docx 

img_3556

I mönstret finns inte färgerna med, men dessa kommer här, som ni ser så har jag använt två garnfabrikat.

img_3467

Önskar Dig en trevlig kväll ❤

Elisabeth

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s