Mandala I love är här!

Hej,

Nu är det endast ett fåtal dagar kvar till jul och stressen för många är på max. Julklappar ska inhandlas in i det sista, julmat och bak fixas och hemmet ska pyntas med den där extra lilla tomten. Hinner Du virka och varva ner?

Jag har lärt mig med åren att stress är onödigt till jul, julen kommer i alla fall och jag har gjort det till en stund av återhämtning och mys med mina närmaste.

Mitt i jultider så vill jag publicera ett mönster, Mandala I love, för jag älskar den verkligen ❤ och självklart vill jag dela med mig till er.

Jag har i dag lagt upp de första 24 varven så du kan starta om du vill, resterande varv kommer under helgen.

Denna vita skönhet kommer inte till sin rätta i min kamera, tyvärr 😦 Den virkas i Catania som jag köpt från http://www.bautawitch.se, ett vitt garn och mönstret görs i ett vitt med silverstråd i, skulle ni se den skulle ni förstå att detta är en dröm för ögat.

Jag har även gjort en i Catona Silver green och Silver Blue, vilsamma färger till hemmet.

Nu är det dags att fortsätta med min Mandala I Love så att Du slipper vänta på resterande varv 🙂

Här är snabbkick till mönstrets första 24 varv Mandala I love

Skickar ett gäng julkramar till er alla ❤

Med vänliga hälsningar

Elisabeth

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s