My Dream Mandala är här!

Hej,

Nu är min My Dream Mandala klar och mönstret publicerat under Pattern i Menyn.

Men som vanligt länkar jag till det här

Jag är tacksam för Din hjälp, kommentera det som behöver ändras eller förtydligas 🙂

Tycker Du om mina designer, får Du gärna bjuda på en kopp kaffe.

Och glöm inte tagga mig när Du gjort en av mina designer 🙂

@Lifestylebyella på facebook

@Lifestylebyella.se på Instagram

 

Nytt garn har landat i min lilla lya och nya designer är på G, än så länge i mitt huvud.

Kram

Elisabeth

Annons

5 kommentarer på “My Dream Mandala är här!

 1. Hej Elisabeth! Har kört fast o behöver lite hjälp. 🙂 Är på varv 32 o lyckas inte få mellanrum mellan den sista o första ”bladgruppen” – så på nåt varv måste jag ha gjort nåt fel, som jag inte hittar…
  På v 30 har jag 315 hst o på v 31 hoppar jag bara över 2 hst istället för 3 – på det viset lyckas jag få 52 ”bladgrupper” som jag räknat mej till från bilden, att det ska vara. Men får alltså inte till slutet på varvet.. Hoppas du kan hjälpa mej! Tack på förhand // Marina

  Gilla

  1. Hej, nu har jag letat fram min Mandal för att räkna, 53 blomblad ska det bli. Ser en tabbe i mönstret. När du på V31 så ska du vid ett tillfälle endast hoppa över 1 maska. Då får du 105 V-maskor och antal blomblad 53.
   Ber så mycket om ursäkt att du fått vänta en evighet på svar från mig.

   Med vänliga hälsningar
   Elisabeth ❤

   Gilla

 2. Hej, jag måste gå och titta vad det kan vara, så länge sedan jag virkade mönstret själv. Är just nu på resande fot så hör av mig i helgen. Ber om ursäkt att du får vänta.

  Mvh
  Elisabeth

  Gilla

  1. Hej igen! Vill inte tjata å förstår att du har mycket runt omkring dej – men har en liten förhoppning att du inte helt har glömt bort mej… 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s