New Cornflower By Ella

Då var jag äntligen klar med min uppdatering av Cornflower, det tog lite för lång tid och ni är många som väntat och väntat. Mönstret är nu på svenska men kommer på engelska inom en vecka senast. Ska sätta mig och översätta under helgen som kommer.

Then I finally finished my update of Cornflower, it took a little too long and many of you waited and waited. The pattern is now in Swedish but will be in English within a week at the latest. Will sit down and translate during the coming weekend.

Jag har använt Scheepjes Whirl no 555 och då ca 50% av garnet, har börjat ifrån mitten för att få den mörka röda färgen i början på mitt arbete. Du hittar garnet på Favoritgarner, klicka här

I have used Scheepjes Whirl no 555 and then about 50% of the yarn, have started from the middle to get the dark red color at the beginning of my work. You can find the yarn at Favoritgarner, click here

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s