More about My Sweet Summer Flower

Hej,
Här kommer lite mer om min Sweet Summer Flower, som ni sett på min IG och Facebook så har jag monterat flera Sweet Summer Flower tillsammans och skapat en lite blomma som fyller de större hålen. Självklart ska jag ge er mönstret på den lilla blomman också. Även hur jag monterat mina blommor.


Here is a little more about my Sweet Summer Flower, as you have seen on my IG and Facebook, I have mounted several Sweet Summer Flower together and created a little flower that fills the larger holes. Of course I will give you the pattern on the little flower as well. Also how I mounted my flowers.

När du virkar Sweet Summer Flower så virkar du ihop dem i toppen på bladen, istället för 3lm virkar du 1lm, 1fm om de 3lm på motsatt blomma, 1lm. Fortsätt enligt mönstret på Sweet Summer Flower. Du virkar ihop i 2 blomblad för varje blomma, se bild.


When you crochet Sweet Summer Flower, crochet them together at the top of the petals, instead of ch3, crochet ch1, 1 sc around the ch3 on opposite flower, ch1. Continue according to the pattern on Sweet Summer Flower. You crochet together in 2 flower petals for each flower, see picture.

När du virkat ihop flera Sweet Summer Flower så har du nu ett större hål, detta ska vi fylla med en liten enfärgad blomma. Jag har valt att virka med Färg A i mönstret.
V1. 4lm virkas ihop till en ring med 1sm i 1:A lm. Om de 4lm virkas 1hst-1lm totalt 8ggr. Avsluta med 1sm i 1:A hst.
V2. 1sm om lm, *4st tills om lm, 2lm. Nu ska du virka fast första bladet i en Sweet Summer Flower, 1sm om 1:A lm efter/före toppen på ett kronblad. 2lm, fortsätt om nästa lm på lilla blomman* När du virkat fast samtliga 8 blomblad så avslutar du med 2lm, 1sm i första blombladet.


When you have crocheted several Sweet Summer Flower together, you now have a larger hole, we will fill this with a small single-colored flower. I have chosen to crochet with Color A in the pattern.
R1. Work ch4 together in a ring with 1 sl st in 1st ch. In the ch4 space you worked 1 hdc + ch1 a total of 8 times. Finish with 1 sl st in 1st hdc.
R2. 1 sl st in the ch1 space, * Dc4tog in the ch1 space, ch2. Now crochet the first petal in a Sweet Summer Flower, 1 sl st in the first ch1 space after / before the top of a petal. ch2, continue on next ch1 space on small flower * When you have crocheted all 8 flower petals, finish with ch2, 1 sl st in first petal.

Lycka till och glöm inte att dela ditt arbete på sociala medier, tagga mig #lifestylebyella, #Sweetsummerflower.


Good luck and do not forget to share your work on social media, tag me #lifestylebyella, #sweetsummerflower

Här hittar du mönstret på Sweet Summer Flower

/Elisabeth ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s