Valentines Mandala

Hej,
Nu stundar snart Alla Hjärtans Dag, 14 februari.
Med det i tankarna så har jag designat en ny vacker mandala, Valentines Day i samarbete med Favoritgarner och Gicona. Det är en mandala fylld med vackra hjärtan. Den är ca 47 cm och pryder ditt bord eller varför inte monterad i en ring, 50cm för att hänga på väggen.

Hello,
Now comes Valentine’s Day, February 14.
With that in mind, I have designed a new beautiful mandala, Valentines Day in collaboration with Favoritgarner and Gicona. It is a mandala filled with beautiful hearts. It is about 47 cm and adorns your table or why not mounted in a ring, 50cm to hang on the wall.


Du kan virka den i så många vackra färger, varför inte kika in hos Favoritgarner och välja det färgpaketet som passar just dig. Det är 10 pack och du kan skapa fler vackra Valentines Mandala om du skriftar färgerna.
Klicka på länken för att komma till alla underbara färgpaket. Jag gör just nu en i Suger Rush med virknål 1.25. Jag lovar att visa den när den är klar. Mandalan på bilden är virkad i Catona och färgpaket Tulip, finns ett likande i Catania också som heter Pink Tulip.

You can crochet it in so many beautiful colors, why not check out Favoritgarner and choose the color package that suits you. It’s 10 packs and you can create more beautiful Valentines Mandala if you type the colors.
Click on the link to get to all the wonderful color packages. I am currently making one in Suger Rush with crochet hook 1.25. I promise to show it when it’s done. The mandala in the picture is crocheted in Catona and the color package Tulip, there is a similar one in Catania also called Pink Tulip.

Bilderna ovan är ett axplock av paket som finns i Catania. / The pictures above are a selection of packages available in Catania.

Du kan välja på att beställa garnpaket och få mönstret gratis med garnpaketet, eller så beställer du enbart mönstret på Gicona för 29kr. Klicka på Favoritgarner för garnpaket och mönster eller Gicona för att komma direkt till mönstret.

You can choose to order a yarn package and get the pattern for free with the yarn package, or you can only order the pattern at Gicona for SEK 29. Click on Favoritgarner for yarn packages and patterns or Gicona to get directly to the pattern.

Önskar Dig en fantastisk februari och stund av virkning / Wishing you a fantastic February and a moment of crochet

Elisabeth

Annons

2 kommentarer på “Valentines Mandala

  1. Hi! I just purchased & downloaded your new Valentine’s Mandala, can’t wait to see how this beautiful Mandala will turn out, am starting it now, and will send a picture upon completion. Thank you so much for your wonderful designs, I love them all!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s