My sweet doliy and two more designs to you <3

Fredag, snön faller där ute och själv är jag sjuk sen i går. Men för att göra det bästa av den lilla ork jag har stundvis så blir det ett inlägg till er med 3 nya mönster. Ett av mönstren smög jag ut redan i går på min Ravelry Store. En söt oval Doily som jag jobbar med ett tag och haft ett team underbara testare som lagt tid på min design. Guld värt att få hjälp ❤
(Klicka på länken under bilden så kommer du till mönstret)


Friday, the snow is falling out there and I myself have been ill since yesterday. But to make the best of the little energy I have at times, there will be a post for you with 3 new patterns. One of the patterns I sneaked out already yesterday at my Ravelry Store. A cute oval Doily that I work with for a while and had a team of wonderful testers who put time into my design. Gold worth getting help ❤
(Click on the link below the picture and you will come to the pattern)Jag har även under en tid virkat på några små designer, en mini mandala och en mini square som endast är 8 varv och det går åt ca 10 gram garn. Du kan med fördel använda det garn som blivit över från andra designer. Virka en bordslöpare eller varför inte en luftig pläd.
Dessa två mönster lägger jag här under bilderna och du kan ladda ner dem gratis.


I have also for some time crocheted on some small designs, a mini mandala and a mini square that is only 8 rounds and it takes about 10 grams of yarn. You can advantageously use the yarn left over from other designers. Crochet a table runner or why not a blanket.
I put these two patterns here under the pictures and you can download them for free.
Önskar Dig en fin fredag och helg. Även en underbar stund med mina nya mönster. Som avslutning av mitt inlägg vill jag visa dig nästa mönster som kommer planerat 20 mars på min Ravelry Store. En mandala som ryms i en ring på 40 cm. Varför inte göra något vackert på en av dina väggar till sommaren.


Wish you a nice Friday and weekend. Also a wonderful time with my new designs. To conclude my post, I want to show you the next pattern that will be scheduled for March 20 at my Ravelry Store. A mandala that fits in a ring of 40 cm. Why not do something beautiful on one of your walls for the summer.

Catch youe eye

Hugs to you and please, take care ❤

Elisabeth

Annons

4 kommentarer på “My sweet doliy and two more designs to you <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s