October Mandala

(See English below)

Jag är så glad att få ge er Oktober mandala denna månad. Den är designad av Inas Craft.

Namnet på denna underbara mandala är Ruffle, så ta nu fram garn och virknål och njut av dessa 16 varv. Mer info finner du i mönstret. Jag vill också göra Dig uppmärksam på att mönstret endast finns på engelska just nu. Jag har för avsikt att översätta det, men tiden har inte varit på min sida denna månad.

Kramar till Dig!
Elisabeth

————————————————————————————————————–


I’m so happy to give you the October mandala this month. It is designed by Inas Craft .

The name of this wonderful mandala is Ruffle, so now bring out yarn and crochet hook and enjoy these 16 rounds. More info can be found in the pattern. I would also like to draw your attention to the fact that the pattern is only available in English right now. I intend to translate it, but time has not been on my side this month.

Hugs to you!
Elisabeth

Annons

En kommentar på “October Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s