Romantic Flower Square

(English see below)

Fredag morgon, äntligen kan jag känna och denna helg har jag bestämt mig för att inte göra så mycket. Jag vill ägna mig åt min virkning. Men låt se om det håller. Rätt var det är så är jag i andra projekt som dyker upp i huvudet.

I veckan har jag inte hunnit virka lika mycket som jag vill, men en square har det blivit som jag så gärna vill dela med dig.

Mönstret hittar Du här!
(Först kommer det svenska mönstret och därefter finns det på engelska)

Kram Elisabeth!

——————————————————————————————————-

Friday morning, I can finally say! And this weekend I have decided not to do much. I want to devote myself to my crochet. But let’s see if it holds. Right where it is, I’m in other projects that pop into my head.

This week I have not had time to crochet as much as I would like, but it has become a square that I would like to share with you.

You can find the pattern here!
(First comes the Swedish pattern and then it is in English)

Hugs

Elisabeth

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s