Fredags Svammel

undrande

2 veckor har passerat sedan jag hade min super lata och sköna semester. Tänk att tiden bara rusar iväg och här står jag och funderar på vad som hände.
Jag hade så många planer, men med facit i handen så gjorde jag inget av Dem. Virka var en av planerna, nya designer, massa idéer. Men så mycket virkning vart det inte, om jag ska vara ärlig.

 

 

Måla huset stod som en punkt på vår ”to do” lista, men så här efter semestern så ser huset precis likadant ut som före semestern. Vi kom överens om att ta det nästa sommar istället. Så summan av 4 veckor semester är att jag faktiskt började arbeta med massa ny energi och en utvilad hjärna. 

thumb2-old-ways-wont-open-new-doors-motivation-quotes-business-quotes-short-quotes-inspiration


Nu laddar jag om för att byta arbetsuppgifter, sökte en ny tjänst innan midsommar som landade hos mig, riktigt roligt med nya utmaningar. När känslan av att inte riktigt tycka det är kul på jobbet längre, då måste man se sig om efter en ny utmaning.

 

 

Vad händer då i övrigt, vad har jag på gång? 

Det finns många tankar och idéer kring nya designer, men först ska jag färdigställa några pågående. Jag har en design på gång, men det är fortfarande lite hemligt. September mandala testas och översätts just nu. Det blir en enkel liten skapelse denna gång. Tanken var att InasCraft skulle designa September mandala, men av personliga skäl så är det flyttat till oktober. Snabbt satt jag mig och designade för September. Men jag är supernöjd. 

5d3bd030-b8f7-4542-a108-50153e2f431c

 

73be8207-421b-4c91-91c2-63c3acf3e693


Jag har ”Dream Doily Quartette” på gång också. Jag måste virka igenom mönstren, det ska testas, sen kommer dessa 4 Dream doilys att läggas ut på min Ravelry Store.

Är du sugen på att hjälpa mig testa mönstret på mina 4 doilys, säg till!!

 

 

Vet ni vad?
Virkvinga har ett nytt härligt mönster på gång, här i slutet på Augusti så kommer den som en CAL. Håll utkik och jag vill verkligen uppmana er att virka den.

CA 80cm mäter den. Jag testade mönstret i sommar. Valde ett garn från Underbart Garn, i fina färgskriftningar.
b7961fe7-c33d-4d9d-94d7-74fb1aa3f773

Nästa vet ni vad?
Tess, Sistersinstitch har i dag släppt ett avsnitt på sin Youtube kanal,
The wildflower Cushion Block / My Crochet Journal på Youtube.  
In och kika, hon är så underbar och vilken inspirationskälla hon är.

Och sist men inte minst!
Under sommaren och fortfarande så kör Virklust, AnnaVirkpanna och Bymimzan sitt Mandala Maraton. Så häftigt och så många fina designer. Dessa finns på min ”To Do” list, frågan är bara när jag ska hinna. Men jag VILL!! bara prioritera om lite i min lista kanske. Gå in och kika på deras sidor så får ni se vad vackra dem är. Klicka på deras namn ovan så kommer ni till deras sidor direkt.

Jag blir så insprierad av alla superduktiga ”Crochet-lovers” där ute. Tänk vad de ger oss inspiration och massa nya idéer. Älskar det!!

Nu ska jag säga tack & Hej för denna gång!

Kramar i massor till er alla och snälla, var rädd om varandra!

Elisabeth

hjärta

Annons

4 kommentarer på “Fredags Svammel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s