Fredags svammel från Ella

Hej alla kära följare,

Så här i Corona tider så börjar man att fundera och reflektera över många saker. En sak som snurrar i mitt huvud just nu är all den tid jag lägger ner på min älskade hobby, virkning.

db70828c-c895-48e5-af92-9bc77422d374

Jag älskar att virka och att skapa nya designer, det är en så fantastiskt känsla att få sätta sig med sin virknål och garn i för dagen vald färg och bara låta fantasin skapa något nytt. Det är för mig ett bra sätt att rensa mitt huvud efter en dag på arbetet.

Att se något växa fram och sen få dela det med er, att se era tolkningar av min design ger en så underbar tillfredsställelse. Att skapa en ny design tar otroligt mycket tid, men det är tid jag valt att ge mig själv.

Här hemma brukar vi diskutera just min virkning, mina designer, mängder av färdiga och icke färdiga, men framförallt allt garn som jag beställer, ha! ha!… Jag har alldeles för mycket garn hemma och jag som har två hem, det är inte alltid bra kan jag lova. När jag reser mellan mina två hem så är mina virknålar och mitt garn högsta prio. Känslan att inte ha något att skapa med är katastrof. Tur Favoritgarner   finns, de levererar snabbt när jag är i behov av nytt garn till nya designer.

66407350-6328-489b-95d6-7e0423b3937f

Jag följer även en hel del designers och sidor för oss som älskar att virka, på sociala medier. Så mycket vackra designer och tolkningar att få inspiration från, helt fantastiskt vad vi virkar världen runt. Ändå är det en hobby som är lite i skym undan, i alla fall här i Sverige. När jag berättar för kollegor och vänner om min hobby få jag ibland känslan av att jag är gammal och saknar bara en gungstol. Jag gammal? Det beror på hur man ser det. Jag är 48 år har sambo, två vuxna söner och två underbara barnbarn, så jag är en ung farmor som njuter, njuter av känslan att jag kommer få följa mina barnbarns uppväxt länge. Precis som min mormor som fick uppleva sina barn barns barn. Även mina föräldrar som får uppleva det samma nu. Det är så fantastiskt.

f9bc1077-d53c-4630-a956-2507e9a07393
Around the plate designad av @afvirk (klicka på bilden för mönster hos SisterinStitch.)

Vill visa er två av de senaste designerna jag virkat. Dessa är skapade av fantastiska designers som är värda att följa <3.

f5acfdb8-5d15-4fe9-bc83-8fef1db0e58b
Ray of Sunshine av @LostinCrochet (Klicka på bilden för att komma till mönstret)

 

Oj, här for texten iväg åt alla olika håll! Det jag vill ha sagt med detta är att jag är så tacksam för att ni alla följer mig på olika sätt och att ni hjälper mig skapa nya designer.

I dag har jag fått frågan om jag kan skapa en oval mandala, varför inte! Utmaningen är antagen och nu tänker jag ta tag i min virknål och låta fantasin skapa något ovalt!


 

Vill ni supporta min kreativitet och möjlighet till nya designer, bjud mig gärna på en kopp kaffe! 

Skärmklipp

Jag vill avsluta med att Tacka alla som hjälper mig med att testa mina designer och att översätta dem, ni är guld värda för mig <3.

Kram

Elisabeth

a996693f-3f81-4953-a55d-229ae11028a4

Annons

2 kommentarer på “Fredags svammel från Ella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s