February Mandala

(See English below)

Hej,

Ny månad = February Mandala!

Tänk att ytterligare en månad har passerat, hängde du med? Det gjorde inte jag.
Jag har så många projekt på gång, Januari har varit en tuff månad på jobbet, men samtidigt har jag haft massor av inspiration för nya designs. Jag använder min virknål och skapande till att gå ner i varv efter jobbet och att rensa huvudet från dagens alla måsten.

Jag hoppas att Du skapat din egen design av January mandala. Om du inte har det, finns mönstret i menyn & här: 12 Months & 12 Mandalas By Ella

Denna månad har jag skapat en mandala i underbara färger. Den ena är i ett färgpaket Demin Rose som jag köpt hos Favoritgarner. Det finns massor av underbara färgpaket att välja bland, kika här:  Logo_favoritgarner_liggande_mellanrosa[1155]

 

Jag har även skapat en i restgarner jag har i min ”Catona” låda :).

February Mandala kommer att ha en fortsättning till en större Square, jag vill inte riktigt avslöja för mycket i dag, det blir lite av en överraskning varje lördag kl 8 under Februari.  Del 1 = 5 första varven kommer 8 Februari kl 8:00.

img_4317

Nu till månadens mönster, det är därför vi är här. Självklart finns det på Svenska, Engelska och Ryska. Jag vill göra er uppmärksam på att jag inte skrivit när färgbyten gjorts. Detta är ett val jag gjort för att jag tycker du ska göra din egna design.

February mandala by Ella_SE_20200223
February mandala by Ella_Eng
Февраль. Мандала. RUSSIAN[2655]

 

Scrolla längst ner på sidan så får du se vad som kommer lördag 7 mars.

Önskar er en underbar dag!

Elisabeth


Dear,

New month = February Mandala!

Think that another month has passed, did you get it? I didn’t.
I have so many projects going on, January has been a tough month at work, but at the same time I have had lots of inspiration for new designs. I use my crochet needle and creation to go down after work and to clear my head from all the must-do’s of today.

I hope you created your own design by January mandala. If you haven’t, the pattern is in the menu & here: 12 Months & 12 Mandalas By Ella

This month I created a mandala in wonderful colors. One is in a color pack of Demin Rose that I bought from Favoritgarner. There are lots of wonderful color packages to choose from, have a look hereLogo_favoritgarner_liggande_mellanrosa[1155]

I also created one in residual yarns I have in my ”Catona” box :).

February Mandala will have a continuation to a larger Square, I don’t really want to reveal too much today, it will be a bit of a surprise every Saturday at 8 am in February. Part 1 = 5 first laps publish February 8 at 8:00.

img_4317

Now for the pattern of the month, that’s why we are here 🙂 Of course, there are in Swedish, English and Russian. I want to make you aware that I did not write when color changes were made. This is a choice I made because I think you should make your own design

February mandala by Ella_SE_20200223
February mandala by Ella_Eng
Февраль. Мандала. RUSSIAN[2655]

 

Scroll to the bottom of the page and you’ll see what comes Saturday, March 7.

Wish you a wonderful day!

Elisabeth


 

img_4165
March Mandala
Annons

4 kommentarer på “February Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s