Next level of Peony Dream

See English below

Hej alla underbara kreatörer,

För en vecka sedan var vi mitt i skapandet av Peony Dream, en härlig resa som blev många fina designer och jag vet att det skapas fortfarande och det är så fantastiskt.

I slutet på mitt inlägg visar jag ett kollage av några fantastiska Peony Dreams. Följer ni mig på Instagram så försöker jag fånga upp dem och visar dem i mina händelser. Mycket inspiration får jag när jag ser dem alla.

Vill även tacka er alla för att ni följde med mig på min Peony Dream resa. Kan berätta för er att jag nu funderar på en ny one week mini cal med ämnet Jul. Mer information kommer närmare December.

Ni som följer mig på mina sociala medier har kanske noterat att centrum av Peony Dream har funnits i mitt flöde tidigare, det stämmer. Du finner en blomma, som sen följer dig på vägen och så är det i detta fall. 

Den blå, på bilden ovan gjorde jag för snart ett år sedan, men har aldrig satt mönstret i skrift. Varit på gång flera gånger, men ibland blir det inte. Den rosa finns i dag som mönster, jag har tidigare publicerat det, men tagit bort det för redigering och översättning till Engelska. 

Så varför inte ta Peony dream till nästa steg? jag kommer att under hösten få ner den blå i text och den rosa ska redigeras och översättas. 

Är ni intresserade att hjälpa mig på vägen, med att testa mönster innan publicering eller att översätta det till ditt hemspråk, skicka mig ett meddelande eller mail elisabeth_laitila@hotmail.com. Skulle vara så uppskattat <3.

Att virka och skapa mönster som ni alla kan ta del av är fantastiskt roligt och det är något som jag gör på min fritid, Min stackars sambo har en konkurrent och det är min virknål. Vill du supporta mig i mitt skapande så får du gärna bjuda mig på en kopp kaffe, klicka på Support Elisabeth Laitila ❤

Nu är det dax att ändra fokus och ägna mig åt mitt dagliga arbete, önskar er en fantastisk dag.

Kram

Elisabeth ❤

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hi all wonderful creators,

A week ago we were in the middle of the creation of Peony Dream, a lovely trip that became many great designer and I know it creates still and it’s so amazing.

At the end of my post I show a collage of some amazing Peony Dreams. If you follow me on Instagram I try to capture them and show them in my events. I get a lot of inspiration when I see them all.

I would also like to thank you all for joining me on my Peony Dream journey. Can tell you that I am now thinking of a new one week mini cal with the subject of Christmas. More information is coming closer to December.

You who follow me on my social media may have noticed that the center of Peony Dream has been in my flow before, that’s right. You find a flower, which then follows you on the road and so it is in this case.

c569492e-ffcd-45c6-be78-f9044767792a

The blue, in the picture above I did almost a year ago, but have never put the pattern in writing. Been several times, but sometimes it will not. The pink is available today as a pattern, I have previously published it, but removed it for editing and translation into English.

So why not take Peony dream to the next step? I will get the blue in text in the autumn and the pink will be edited and translated.

If you are interested in helping me along the way, with testing designs before publishing or translating them into your home language, send me a message or email elisabeth_laitila@hotmail.com. Would be so appreciated <3.

Crocheting and creating patterns that you can all take part in is fantastic fun and it is something that I do in my spare time, My poor partner has a competitor and that is my crochet hook. If you want to support me in my creation, please invite me for a cup of coffee, click on Support Elisabeth Laitila ❤

Skärmklipp

Now it’s time to change my focus and devote myself to my daily work, wish you a fantastic day.

Hugs

Elisabeth ❤

 

img_3335

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s