Uncategorized

Summer Beauty

Hej,

Är hemma i norra delen av landet för en veckas semester och se till vårt hus. Passar också på att få klart ett mönster. Min Summer Beauty, en art in yarn vill jag säga. Jag kan inte riktigt urskilja om det ska kallas doily eller mandala, men med så mycket mönster känns det som en art in yarn 😀. Vad tycker du?

6 juni kommer del 1 av 3 ut!

Jag har använt min av Falkgarn Emma och virknål 2,5. För alla tre delar går det 2 nystan. Måttet är ca 62cm.

Häng med och glöm inte tagga mig när du publicerar bilder 😀. #lifestylebyella

@lifestylebyella.se

Kram!

Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s