Virka Din Christmas mandala

God söndag morgon,

För första gången i mitt liv har jag gjort en jul duk, jag kan erkänna för er att jag inte är en julig person. Men att göra en jul inspirerande mandal var riktigt roligt och jag sitter i skrivande stund och planerar iaf ett till jul inspirerat projekt.

464A7149-E5B6-4BE3-AB72-DEB4FB2AAAF2

Det som är så roligt med dessa mandalas är att mönstret kan användas till alla årstider beroende på färgsättning. Denna mandala är ett, tycker jag, lite enklare mönster som går fort att göra, kanske ett perfekt söndags projekt.

Jag har använt Catania från Schachenmayr, det är ett favoritgarn som är underbart att virka i och ger en härlig lyster. Jag köper mitt garn hos Bautawitch, snabb och underbar service. Jag var så osäker på viken röd färg jag skulle välja så jag mailade Åsa på Bautawitch och fick snabbt svar i retur.

Här är en snabblänk till mönstret, du hittar det även i toppmenyn under pattern.

Christmas mandala

Önskar Dig en härlig dag ❤

Elisabeth

Du får gärna bjuda mig på en kopp kaffe för att bidra till nya härliga mönster, som du kan använda om och om igen 🙂 Det enda du behöver göra är att klicka på Buy me a coffee och följa instruktionerna där 🙂

 

Annons

2 kommentarer på “Virka Din Christmas mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s