Art, made by me with love <3

Hej,

Som ni kanske sett på min instagram så har jag tagit mina virkade mandalas ett steg längre. Nu får de pryda mina tavlor och jag förstod inte riktigt hur roligt det var att skapa. Men det är galet roligt och har du inte provat vill jag uppmana dig till att göra det.

Jag målar i Akryl på målarväv, även mandalan får ibland en färgning av acrylfärgen :).

Mandalan limmas på tavlan med hobbylim. Så enkelt tycker jag.

Jag har lagt ut 3st mindre tavlor till förssäljning och fler kommer det att bli.

Jag kan lova att även nya mönster,  för dig som älskar att virka kommer att dyka upp, så var inte orolig för det!

Jag kommer att lägga ut mina tavlor på min websida, för att ge Dig inspiration till att göra dessa själv, En rolig present skulle jag tycka :), och för att ge dig möjlighet att köpa dessa tavlor direkt av mig.

Det kommer endast finnas en av varje, så ingen massproduktion.

Det ger Dig möjlighet att ha något lite extra på väggen som ingen annan har.

Under varje bild kommer Du se ett pris, frakt är inkluderat i priserna.

Här kommer du direkt till min Art-sida i menyn.

Kram

Elisabeth

Annons

En kommentar på “Art, made by me with love <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s