Weekend Mandala

(see English below)

God morgon,

Jag vill börja med att skicka er alla runt om i vår värld en STOR kram.
Vi är nu alla i en situation, som för oss är något nytt och även lite skrämmande.
Men jag vill uppmana er alla att leva med sunt förnuft och försöka hitta vardagen och glädjen ❤

Jag fick en fråga från en kär följare, om jag inte kunde göra min Friday mandala större. Självklart tog jag mig an den önskan och min Weekend mandala växte fram och slutade på 78cm, blockar du den, blir den garanterat 80cm.

Jag beställde 2 garn paket från Favoritgarner, fick lite svårt att välja så bad er om hjälp. Valet landade på Victorian Lace och snabbt var jag igång.

17bf244f-a567-4ce6-9787-d78f1ff451bf

Jag utmanade även mig själv och beslutade mig för att virka tills garnet är slut.
Jag lyckades nästan, jag har ett garn nystan kvar, eftersom det även var  en utmaning att få färgerna snyggt. Garn paketet innehåller 8 färger och 2 färger är x2 nystan.

Weekend Mandala länkar jag till nedan, jag vill påpeka att mönstret innehåller inte en mängd bilder på varje varv och det är både svensk och engelsk beskrivning i samma denna gång. Är det något du saknar? Säg till, jag finns för att supporta dig.

Weekend mandala 20200420

Så njut nu av denna underbara mandala ❤

Kram 

Elisabeth


 

Good morning,

I want to start by sending you all around our world a HUGE hug.
We are now all in a situation, which for us is something new and also a little scary.
But I want to encourage you all to live with common sense and try to find everyday life and joy ❤

I got a question from a dear follower if I couldn’t make my Friday mandala bigger. Of course I accepted that wish and my Weekend mandala grew and ended at 78cm, if you block it, it will be guaranteed 80cm.

I ordered 2 yarn packages from Favoritgarner, got a little difficult to choose so asked for help. The choice landed on Victorian Lace and I was quick to go.

17bf244f-a567-4ce6-9787-d78f1ff451bf

I also challenged myself and decided to crochet until the yarn is over.
I almost succeeded, I have a ball of yarn left, because it was also a challenge to get the colors nicely. Yarn package contains 8 colors and 2 colors are x2 balls.

Weekend Mandala I link to below, I would like to point out that the pattern does not contain a lot of pictures on each lap and it is both Swedish and English description in the same this time. Is it something you miss? Say, I’m there to support you.

Weekend mandala 20200420

So now enjoy this wonderful mandala ❤

Hug

Elisabeth

5 kommentarer på “Weekend Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s